Suunnittelu ja valvonta

Kaikki työmme suunnitellaan, pääsääntöisesti useaan kertaan. Teemme työstämme aina suunnitelmat. Kaikki suunnitelmamme perustuvat turvallisuuteen. Emme koskaan ota riskejä työssämme. Laskemme (tai lasketutamme) erilaisten teräsrakenteiden kantavuudet ja kestävyydet. Meillä on vuosikymmenien kokemus vaikeista töistä. Valitsemme työhön sopivimman kaluston, on se sitten omaamme, lainattua tai toisen urakoitsijan.

Työtämme ohjaa ja valvoo aina vahvan teknisen koulutuksen omaava henkilö, joka osaa ratkaista työmaalla turvallisuuteen, aikatauluihin tai lujuusteknisiin asioihin liittyvät ongelmat.

Tällä perusteella asiakkaamme huomasivat, että he voivat keskittyä omaan perusosaamiseensa ja palkata meiltä työtä valvomaan ammattilaisen.

Suomessa vientilaivauksissa laivoissa tapahtuva lastin kiinnitys tapahtuu ikävä kyllä hyvin usein erilaisilla peukalosäännöillä. Ikävä kyllä peukalo näillä eläkkeellä olevilla ja sivubisneksenään ”työtä” tekevillä on aivan väärässä paikassa.

Meillä kiinnitykset perustuvat mekaniikkaan, fysiikkaan ja matematiikkaan, ei tunteisiin.

Teemme esimerkiksi laivoihin erilaisille lasteille kiinnityssuunnitelmia, tarkastamme ja valvomme lastien käsittelyä, nostoja ja kiinnityksiä.

 

Referenssit

2 Azipodin ja 4 generaattorin laivaus

Azipodien lastaus ja ponttoonisiirto

Suorittaessa merikuljetuksia, teemme aina erilliset kiinnityssuunnitelmat. Kiinnityssuunnitelmiin kuuluu osana hitsaussuunnitelmat. Meiltä löytyy International Welding Specialist (IWS) pätevyydellä varustettu henkilö, joka tekee ja tarkastaa suunnitelmat. Käytämme aina ammattitaitoisia, ammattipätevyydellä varustettuja hitsaajia ja työntekijöitä.

Azipodin kuljetus ja laivaus

Generaattorien ja podien laivaus

Laivojen lastaus nostureilla. Meillä on sertifioidut nostotyönjohtajat

Suunnittelemme ja valvomme laivojen lastauksia

Nostotyöt ovat vaativia ja vaarallisia. Valvomme ja suunnittelemme erilaisia nostotöitä. Henkilökuntaamme kuuluu sertifioituja Nostotyönjohtajia.

Valvontatyötä Nairobissa Keniassa

Valvontatyö Azoreilla