Muut, nosturikalustoa, trukkeja

Nosturiautot, trukit, paineilmanostimet, sähkönostimet, käsikäyttöiset ketjutaljat, vaijeritunkit, siirtoradat, rullastot kaikkea näitä yhdistelminä tai erikseen.

Osaamme käyttää kaikkia laitteita, laitteemme ovat tarkastettuja, CE-hyväksyttyjä ja konedirektiivin mukaisia.

Referenssit

Nosturiautollamme saamme nostettua asennustarvikkeet ja tarvittaessa myös siirrettävät kappaleet. Autossa on vinssi ja jibi-varustus

Käytössämme on trukkikalustoa, rullastoja, tunkkeja, taljoja ja teräsrakenteita lähes kaikkeen tarpeeseen. Osaamme myös käyttää tätä kalustoa.

Siirsimme vaakaelementin ja tunkkasimme sen paikalleen

Mukautamme kalustoamme tarpeen mukaan. Tässä 150 tonnia painavan azipodin siirto todella matalilla (15 mm) radoilla Arctechin telakalla Helsingissä.

Laivan alla matalissa tiloissa ei voi käyttää nosturia tai kuormausnosturia. Ainoa vaihtoehto tässäkin oli ympäripyörivä kurottaja ja taitava kuljettaja.

Ei ole parempaa konetta työmaalla kuin kurottaja. 4500 kg nostokapasiteettia, pyörivä ylävaunu, hydrauliset piikit, jibi, nostokärsä, basketteja, vinssi, työkori ja 21 metriä puomia. Unohtamatta ammattitaitoista kuljettajaa.

Kurottajamme ja trukkimme ovat erinomaisia konttien lastaukseen ja purkamiseen

Vaihdoimme kampiakselin Wärtsilän dieselkoneeseen Karibialla

Suuressa hallissa todettiin pitkässä liimapuupalkissa repeämä. Hoidimme uuden liimapuupalkin rakennukseen, nostimme sen ylös ja tunkkasimme sen paikalleen

Jokainen tekemämme työ on erilainen. Pystymme kuitenkin modifioimaan laitteitamme siten, että ne soveltuvat 100% asiakkaamme toiveiden mukaan. Emme kuitenkaan tee kompromisseja, vaan nostamme ja siirrämme turvallisesti. Tässä laivan peräkannelle on rakennettu nostolaitteisto Blohm & Vossin telakalla Saksassa.

Teemme nostoja ympäri Suomen. Teemme pienemmistäkin nostoista suunnitelman ja toimimme aina turvallisesti. Huomaa tässäkin, että alue on rajattu, jotta ulkopuoliset eivät mene vaara-alueelle.

Pieni sähkötrukki ahtaisiin paikkoihin